Privacy Statement PDS B.V.

Bij PDS erkennen we het belang van elektronische handel en de groei van het internet als een onderdeel van dagelijkse zakelijke transacties. Daarom handhaven wij een strikt intern beleid dat de wettelijke normen met betrekking tot uw privacy niet overschrijdt.

PDS en uw privacy:

PDS kan u vragen uw contactgegevens op onze sites in te vullen om uzelf te identificeren. Ook wanneer u zich aanmeldt voor een van onze trainingen of aankoop van een product, download van evaluatie software, upgrades of whitepapers, nieuwsbrieven, reactie op een informatie campagne of om bestellingen te plaatsen op 1 van de PDS websites (www.pds-site.com en www.pdsshop.nl) Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens voor de volgende drie doelen:

  1. Om de inhoud van onze website, producten en diensten te verbeteren;
  2. Om u te berichten over product upgrades, updates en relevante informatie over uw product
  3. Om u relevante speciale aanbiedingen, productaankondigingen en bijgewerkte informatie en andere nieuwe diensten mede te delen namens PDS bv.

N.B. ondanks dat email marketing "vlot en efficient" is, hanteren wij uw privacy niet als zodanig. Bij de overweging of we u informatie over "product/dienst XYZ" zullen sturen beoordelen wij dit alsof we u een klassieke brief-met-envelop per post sturen (kosten: 2 a 3 EUR per stuk). Zo zijn we ons bewust van de informatie die we versturen en dwingt ons team correcte keuzes te maken wanneer PDS contact met u opneemt.

PDS verstrekt uw gegevens niet aan derden zonder uw toestemming.  Punt.

PDS zal passende maatregelen nemen om de informatie die u met ons deelt te beschermen. Wanneer u ons voorziet van een Credit Card nummer (en andere gevoelige informatie), zal PDS commercieel redelijke stappen ondernemen om deze informatie te beschermen. Credit card nummers worden alleen gebruikt voor de verwerking van betalingen en zullen niet worden bewaard.

Als u niet wilt dat PDS contact met u opneemt via e-mail, post, fax en / of telefoon, dan respecteren we dit. U kunt zich afmelden door het sturen van e-mail, bellen of te schrijven. Gelieve uw naam en het emailadres te verstrekken waarop u informatie van PDS heeft ontvangen zodat we u correct kunnen uitschrijven. Realiseert u zich aub dat u aanbiedingen, kortingen, gratis toegang tot PDS evenementen, product updates of relevante informatie voor uw vakgebied dan niet meer in uw mailbox zult ontvangen.

Voor deelname aan industry events door PDS georganiseerd zoals www.appmanagevent.com kunnen uw contactgegevens aan direct-event-betrokken (zoals sponsoren en sprekers) in beperkte mate (bijv. firmanaam, emailadres, persoonsnaam) worden verstrekt.

Externe links:

Deze site bevat links naar andere websites. PDS is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid of de content van die websites.

Indien u vragen of opmerkingen over het PDS privacybeleid kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ga naar boven