About PDS

Professional Development Systems b.v. (PDS)

Sinds 1989 distribueert PDS software voor de professionele System Administrator en Windows ontwikkelaar. PDS levert kennis van licentie's, inhoudelijke kennis van de tools welke worden verkocht en passende opleidingen, certificering + getting started consultancy zodat onze klanten autonoom met de produkten succesvol zijn.

Bij PDS werken getrainde IT-specialisten die bekend zijn met alle oplossingen die wij kunnen bieden. Daarom is PDS ook de distributeur voor markt leiders zoals Flexera (Application Readiness, Installations), RayNet, Avecto, Setup Commander, LEAD Technologies en Microsoft (MSDN).

Hiermee biedt PDS alleen de beste produkten aan in deze industrie. In samenwerking met een aantal kwalitatieve licentie partners en dienstverleners levert PDS haar diensten direct aan relaties in Nederland, België en Luxemburg in combinatie met juiste consulting, implementatie, training, certificering en support. U bent welkom op ons eigen ruime trainingscentrum waar wij onze klanten de kennis bijbrengen die ze nodig hebben om succesvol met "onze" produkten te werken.
Dankzij het ITPro-Speaker Training programma ontvangen IT Pro’s les in Culemborg van de allerbeste docenten op hun vakgebied zoals Tim Mangan (AppV), Sami Laiho (Windows Internals), Johan Arwidmark (deploying Windows 10, SCCM/MDT), Mikael Nyström (Windows Server), Jeff Wouters (Powershell), Peter Daalmans (EMS/Intune) en Kent Agerlund (Advanced ConfigManager).

Sinds 2006 is PDS de organisator van een jaarlijks technisch platform wat inmiddels van een brede europese belangstelling geniet voor bezoekers, top sprekers en vooraanstaande bedrijven.
Bij het "Packaging Event" (2006-2013) ligt de focus op Application Readiness oplossingen en leveren onafhankelijke internationale "subject matter experts" en industrie bepalende bedrijven sprekers aan om de nieuwste trends en oplossingen te presenteren aan een technisch system-admin publiek. Zo krijgt men uit 1e hand inzicht in trends en ontwikkelingen op het gebied van applicatie management. Het evenement is vanaf 2014 verder gegaan als AppManagEvent. De absolute place-to-be voor een industry update over application management, packaging, security, OS/werkplek migraties, application deployment, desktop management, MDM, privilege management en applicatie virtualisatie. Registreer gerust op de eventsite zodat u op de hoogte blijft van de aankomende editie.

Ga naar boven