AdminStudio Suite 2016: de enige oplossing voor een uniform "Application Readiness" waarbij het packagen, plannen en uitrollen van applicatie's voor Windows en Mac & Mobile omgevingen zo veel mogelijk geautomatiseerd kan plaatsvinden. 

28 juni 2016 - Met de release van AdminStudio Suite 2016 en Workflow Manager 2016 hebben IT beheerders een state-of-the-art toolset waarmee applicaties in omgevingen voor Windows, Mac & Mobile volledige uniform gemanaged kunnen worden.

In AdminStudio Suite 2016 is ondersteuning toegevoegd om Mac® applicaties via betrouwbare deployment met JAMF Software® Casper Suite uit te rollen in organisaties. Deze nieuwe mogelijkheden zullen organisaties helpen tred te houden met het toenemende gebruik van Mac-computers in de onderneming en alsmaar versnelde update-en-pgrade cadans.

"De client computing-omgeving wordt steeds meer gedreven door de keuze van de werknemer", zegt Maureen Polte, Vice President Product Management bij Flexera Software. "IT afdelingen worden steeds meer belast met het beheren van meer dan de traditionele personal computers nu tal van Mac apparaten en applicaties op een kosteneffectieve en productieve manier over een divers scala aan computers, laptops, eigen apparaten (BYOD) en zelfs wearables in de lucht gehouden moeten worden. Flexera Software gaat de uitdaging aan om IT te helpen navigeren in deze complexe omgevingen, en aan te passen aan het snellere applicatie-release schema waar IT op dagelijkse basis mee wordt geconfronteerd."

Aanvullend op het versnellen van Mac en Windows migraties, AdminStudio Suite 2016 biedt talloze andere nieuwe functies om de "Application Readiness" te verbeteren bij organisaties waaronder:

  • Configureert en Tests Mac Toepassingen voor Implementatie: geeft aan welke Mac-programma's waarschijnlijk compatibiliteitsproblemen gaan ondervinden. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat ze werken zoals verwacht op apparaten van werknemers. Past Mac .pkg installers aan om eenvoudig te configureren, testen voor OS X compatibiliteit en maakt Mac-applicaties gereed voor een silent installatie.
  • Publiceert Mac Applicaties: automatiseert de koppeling van goedgekeurde-Mac-applicaties naar JAMF Software Casper Suite, de marktleider in Mac-device management en Flexera's eigen App Portal voor de uitrol in de organisatie.
  • Voorbereiding van Virtual Machines: met het automatiseren van Virtual machines voor repackagen en testen van applicatie's bespaart u tijd en verbetert de repackaging snelheid en kwaliteit.
  • Tests voor Microsoft Azure Compatibiliteit: zorgt ervoor dat webtoepassingen compatibel kunnen worden gehost op het Windows Server en Azure platform.
  • Testen van EXE Installers voor OS compatibiliteit en geschiktheid voor virtualisatie: identificeert automatisch MSI-packages die zijn genesteld in EXE bootstrapper en voert tests uit om de compatibiliteit met het target besturingssysteem te achterhalen. Voert eveneens virtualisatie tests uit om te bepalen of de geneste MSI's geschikt zijn voor applicatie virtualisatie.
  • Windows 10 compatibiliteit verbeteringen: identificeert alle software waarvan bekend is dat ze niet werken op Windows 10.

Nieuwe Verbeteringen aan Workflow Manager 2016 zijn onder andere:

  • Out-of-the-Box Automation: automatiseert taken in alle sjablonen en geeft APIs om voorwaardelijke logica te ondersteunen.

Algemene informatie, downloads en documentatie treft u hier

De AdminStudio Suite 2016 Release Notes treft u hier.

Help ons om te zorgen dat u
op de hoogte blijft van
voor u relevante nieuwsberichten!
Geef uw voorkeuren op

Getraind worden door deze toppers ?

 sami laiho  Tim Mangan
 Johan Arwidmark  mikael nystrom
Kent Agerlund  
Ga naar boven