Menu

Professional Development Systems b.v. (PDS)

Sinds 1989 distribueert PDS software voor de professionele System Administrator en Windows ontwikkelaar. PDS levert kennis van licentie's, inhoudelijke kennis van de tools welke worden verkocht en passende opleidingen, certificering + getting started consultancy zodat onze klanten autonoom met de produkten succesvol zijn.

Bij PDS werken getrainde IT-specialisten die bekend zijn met alle oplossingen die wij kunnen bieden. Daarom is PDS ook de distributeur voor markt leiders zoals Flexera Software, RayNet, Avecto, Setup Commander, Microsoft (focus op MSDN) en LEAD Technologies.

Hiermee biedt PDS alleen de beste produkten aan in deze industrie. In samenwerking met een aantal kwalitatieve licentie partners en dienstverleners levert PDS haar diensten direct aan relaties in Nederland, België en Luxemburg in combinatie met juiste consulting, implementatie, training, certificering en support. Wij beschikken over een ruim eigen trainingscentrum waar wij onze klanten de kennis bijbrengen die ze nodig hebben om succesvol met "onze" produkten te werken.

Sinds 2006 is PDS de organisator van een jaarlijks technisch platform wat inmiddels van een brede europese belangstelling geniet voor bezoekers, top sprekers en vooraanstaande bedrijven.
Bij het "Packaging Event" ligt de focus op Application Readiness oplossingen en leveren onafhankelijke internationale "subject matter experts" en industrie bepalende bedrijven sprekers aan om de nieuwste trends en oplossingen te presenteren aan een technisch system-admin publiek. Daarnaast zijn er minder technische strategische tracks zodat men uit 1e hand inzicht krijgt in trends en ontwikkelingen op het gebied van applicatie management.

Vanwege de enorme diversiteit (naast packaging) die in de afgelopen edities van het event werd besproken is in 2013 aangekondigd dat het evenement vanaf 2014 verder gaat onder de naam AppManagEvent . De absolute place-to-be voor een industry update over application management, packaging, license management, OS/werkplek migraties, application deployment, desktop management, mobile device management, security, privilege management en applicatie virtualisatie. Registreer gerust op de eventsite zodat u op de hoogte blijft van de aankomende editie.

Voor informatie, bel +31-(0)88-5588400 of stel uw vraag hier:

  
Ga naar boven